Hormonihoidot

Hormonihoito naisille on ratkaisu vauvatoiveisiin

Jos lasta ei ala kuulumaan, on hyvä tutkia muita vaihtoehtoja eikä jäädä pohtimaan miksi haluttua tulosta ei omin voimin saavuteta. Nykyään hormonihoidot lapsettomuuteen ovat hyvin tutkittuja ja niillä saavutetaan tuloksia melko nopeastikin. Aina ei tarvitse käydä läpi pitkiä hoitojaksoja.

Mahdollisuus hormonihoitojen lisäksi on myös inseminaatioon ja koeputkihedelmöitykseen. Hormonihoito naisille on kuitenkin se, jolla voi löytyä apu helpoiten, riippuen tietysti ongelman luonteesta ja syystä, miksi vauvaa ei kuulu. Jos vika on miehen siemennesteessä, on siirryttävä muihin hoitoihin. Ovulaation ja kuukautiskierron kanssa taas tämä on juuri se oikea ratkaisu.

Etelä-Suomi on alueena sellainen, että klinikoita löytyy paljon. Kuitenkin myös muualla asuville pyritään löytämään apua ja sopiva paikka minne saapua hoidettavaksi.

Nainen ultrassa

Olemme paikalla juuri sinua varten

Hormonihoidot, koeputkihedelmöitykset tai inseminaatiot asiakkaan toiveiden mukaan

Asiakas saa aina sanoa, miten haluaa häntä hoidettavan. Lääkärit tutkivat ja antavat suosituksensa. He kertovat, onko hormonihoito lapsettomuuteen juuri sinun kohdallasi se oikea ratkaisu heidän mielestään. Kun otat meihin yhteyttä, pääset heti kertomaan omat toiveesi ja tavoitteesi, joiden pohjalta etenemistä aletaan suunnittelemaan. Tapaamisen aikana lääkäri käy läpi myös mahdolliset sivuvaikutukset, joita hoidoista voi tulla. Myös tarvittavia tutkimuksia sovitaan valmiiksi, jotta prosessi etenee mahdollisimman nopeasti eikä sinun tarvitse odottaa.

Synnytyslääkärit  * Emme jaa tietojasi.

  Lapsettomuustutkimuksiin ilman lähetettä ja jonottamatta

  Hyville klinikoille pääsee melko nopeasti alkututkimuksiin eikä tarvitse käydä monia reittejä ennen sitä. Nämä asiat ovat usein mielessä paljon ja on hyvä, jos stressiä saa vähennettyä sen suhteen. Joten ajan varaamalla voit päästä lääkärin kanssa tekemisiin hyvinkin pian ja vaivattomasti. Tie vanhemmuuteen voi alkaa.

  Lääkäri ultraa vatsaa

  Asiakkaiden palautteet

  Lapsettomuushoidot kokemuksia

  Aivan loistavaa palvelua sain. Ajan saaminen ei kestänyt kauaa ja sopiva klinikkakin löytyi kohtuullisen matkan päästä, joten ei tarvinnut tehdä pidempää retkeä vaan päiväkäynti riitti. Lääkäri oli ihana ja samoin hoitajat. Ongelmani selvisi ja tehtiin suunnitelma sen ratkaisemiseksi. Olo on todella odottava ja positiivinen.
  Anna Paju
  Lapsettomuustutkimus
  Minulla oli tarve hoidoille ja en meinannut päästä niihin millään, kunnes löysin tämän sivuston. Sen jälkeen asiat alkoivat sujua kuin itsestään eikä minun tarvinnut kuin vertailla ja tehdä valintani. Jo viikossa olin saanut itselleni ajan ja tarvittavat hoidot saatiin aluilleen.
  Mirja Paananen
  Hormonihoidot
  Olimme yrittäneet lasta jo yli vuoden ja halusimme edetä nopeasti asiassa, emmekä jäädä jonottamaan tarpeettomasti. Onneksi apu löytyikin helposti ja tuotti aivan loistokkaita tuloksiakin. Oma vauva sai alkunsa hyvissä käsissä ja olemme loputtoman kiitollisia.
  Minna Kananen
  Lapsettomuushoidot

  Loistavia lopputuloksia vahvaan osaamiseen ja asiakaslähtöisyyteen nojaten

  Tarjoamme vain ammattilaisia avuksesi. Tavoitteenamme on saatella sinut ensimmäiseksi erikoislääkärin vastaanotolle, jossa tehdään täydellinen tilannekartoitus. Tähän liittyy kummankin kumppanin terveyden tutkiminen ja muun muassa se, kauanko lapsettomuus on jatkunut.

  Myös gynekologinen tutkimus suoritetaan kuin myös ultraäänitutkimus. Perustutkimuksissa käydään läpi naisen kuukautiskiertoa, ultraäänellä varmistetaan munarakkulan kasvu ja puhkeaminen, eli ovulaatio.

  Seuraavan kierron alkuun voidaan varata aika, jolloin suoritetaan munatorvien aukiolotutkimus. Tämä tarkoittaa sitä, että nesteruiskutuksen sekä ultraäänen avulla varmistetaan munatorvien olevan auki. Miehen osalta tutkimukset ovat aluksi helpompia, sillä heille riittää siemennesteen analyysi. Tämän näytteen voi ottaa talteen jo kotona ja toimittaa klinikalle 1-2 tunnin kuluessa. Näyte tulee suojata kylmältä.

  Hormonihoito naisille tarkoittaa siis yleensä joko yhdyntään tai vaihtoehtoisesti inseminaatioon liitettynä tarvittavien hormonien elimistöön lisäämistä.

  Nainen ultrassa
  Raskaana oleva nainen lääkärillä
  Lääkäri näyttää ultrakuvaa

  Hormonihoito naisille - milloin on aika hakeutua hoitoihin?

  Mistä tietää, kannattaako jo mennä tutkimuksiin?

  Koeputkilapsi on yksi mahdollisuus saavuttaa oma vauva. Mutta missä vaiheessa yrittämistä on hyvä todeta, ettei tuloksia synny omin voimin? Jos naisella alkaa olla jo ikää, ei kannattane odottaa pitkään.

  Ikä ja olosuhteet vaikuttavat, mutta pääosin on hyvä antaa luonnolle vuosi aikaa. Raskauden alkaminen on melkoinen yhteensattumien summa ja joskus se vie aikaa.

  Hormonihoidot voivat vaikuttaa esimerkiksi siihen, kuinka munarakkula kypsyy. Näitä kutsutaan kypsytyshoidoiksi ja joillain se jo riittää. Se on usein tablettimuodossa otettava hormoni. Sperman laadun huononemiselle ei varsinaisia syitä tai hoitoja ole, mutta lievissä tapauksissa voi inseminaatio tai koeputkihedelmöitys olla ratkaisu sellaiseen ongelmaan. Myös terveelliset elintavat, tupakoimattomuus ja riittävä liikunta ovat hyväksi onnistumisen kannalta.

  Eshre logo