Koeputkihedelmöitys

Hedelmöityshoidot auttavat raskaaksi saattamisessa

Hedelmällisyyshoidot ovat turvallisia hoitomuotoja ja niillä pyritään siihen, että ihmiset saavat apua lapsettomuuteen. Klinikoille on tärkeää se, että sekä äiti ja sikiö ovat turvassa koko prosessin ajan. Koeputkihedelmöitys sopii hoitona suurimmalle osalle niistä ihmisistä, jotka kärsivät lapsettomuudesta ja siihen liittyvistä asioista.

Hedelmöityshoidot saattavat laittaa pään pyörällä, sillä palveluiden tuoteselostukset vilisevät lääketieteellisiä termejä ja niin edelleen. Siksi voi olla paikallaan, että me autamme sinua. Kun olet päättänyt osallistua hoitoihin, meidän kauttamme saat tehtyä tarjouspyynnöt helposti. Näin ollen voit olla varma, ettet maksa ylihintaa ja saat palvelut hyvään hintaan.

Hedelmöityshoitoja voi tilata monesta eri paikasta. Helsinki ja Istanbul ovat kaupunkeina kovin erilaisia, mutta niiden väliltä jokainen voi valita itselleen sopivamman.

Lääkäri katsoo ultrakuvia

Tilaa tarjouspyyntö

Koeputkihedelmöitys voi olla ratkaisu lapsettomuuteen

Hedelmöityshoitoja on kattotermi erilaisille hoidoille, joilla pyritään ratkaisemaan lapsettomuuteen liittyviä ongelmia. Hedelmöityshoito valitaan aina potilaan mukaan, millä varmistetaan paras mahdollinen hoito eri tilanteissa. Perinteisin hoito on koeputkihedelmöitys, jossa jäädytetty alkio sulatetaan ja hedelmöitetään siittiöillä. Tämän jälkeen alkio istutetaan kohtuun, jossa se aloittaa kehityksen kohti ihmislasta. Tämä on ulkoinen hedelmöitys, jossa siis itse hedelmöitys tapahtuu kohdun ulkopuolella. Toinen tapa on sisäinen hedelmöitys, jossa hedelmöitys tapahtuu kohdussa aivan kuten luonnollisessa hedelmöityksessä.

Synnytyslääkärit  * Emme jaa tietojasi.

  Vertailemalla tarjouksia säästät selvää rahaa

  Hedelmöityspalveluiden vertaileminen on tärkeää, sillä niissä saattaa olla merkittäviä eroja. Verkossa vertaileminen on helppoa, sillä saat kauttamme laajan valikoiman erilaisia hoitoja. Vertailussa on tärkeää kiinnittää huomiota hintaan sekä siihen, mitä kaikkea palvelu sisältää. Lisäksi voit halutessasi valita ulkomaalaisen palveluntarjoajan, jolloin voit säästää merkittäviä summia verrattuna suomalaiseen hedelmöitysklinikkaan.

  Ultraäänikuva

  Asiakkaiden palautteet

  Koeputkihedelmöitys kokemuksia asiakkailta

  Olemme kärsineet lapsettomuudesta jo pitkään ja päätimme hakea asiaan apua. Olimme aluksi hieman varautuneita, mutta lopulta otimme yhteyttä sivustoon ja pyysimme tarjouksia. Vaihtoehtoja oli useita ja saimme mielestäni erinomaisen tarjouksen.
  Kaisa
  Koeputkihedelmöitys
  Kun olimme yrittäneet lasta hieman yli vuoden verran, oman lääkärimme suosituksesta hakeuduimme hedelmöityshoitoihin. Tartuimme tarjoukseen ja kaikki meni todella hyvin. Koeputkihedelmöitys onnistui täydellisesti ja noin vuoden päästä saimme terveen poikalapsen.
  Hanna
  Koeputkihedelmöitys
  Jos tarvitse apua raskaaksi tulemisessa, kannattaa hakeutua hoitoihin. Hedelmöityshoidot saattavat olla kalliita, mutta ovat jokaisen pennin arvoisia. Teimme vertailua klinikoiden kesken tämän sivuston kautta ja löysimme sopivan klinikan kotipaikkamme läheltä.
  Silja
  Hedelmöityshoidot

  Turvalliset ja laadukkaat hedelmöityshoidot tehdään ammattitaidoilla

  Hedelmöityshoidot tehdään korkeatasoisen henkilökunnan toimesta. Suomessa klinikoiden toimintaa valvoo riippumattomat toimijat, jotka varmistavat toiminnan luotettavuuden. Lisäksi henkilökunnalta vaaditaan koulutukset, joita ilman ei pysty klinikoilla työskentelemään

  Suomalaisten klinikkojen vahvuus on kieltämättä se, että ne ovat luotettavia. Jos klinikka ei noudata määräyksiä, sen toiminta voidaan lopettaa.

  Sivustomme listaa myös turkkilaisia hedelmöityshoitoja tekeviä klinikoita. Niiden keskeisin etu on se, että hoidot ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Turkissa on käytössä osaavaa henkilökuntaa ja korkeatasoista teknologiaa aivan kuten Suomessakin. Kannattaa kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota klinikoiden sertifikaatteihin ja vastaaviin, sillä Turkissa ei välttämättä ole käytössä samanlaiset standardit kuin Suomessa.

  Hedelmöityshoidot ovat monien tie kohti vanhemmuutta ja täältä löydät tarvittavat palvelut hedelmöitykseen. Tee vertailua rauhassa, pyydä tarjous ja varaa aika!

  Nainen ultrassa
  Lääkäri näyttää ultrakuvaa
  Raskaana oleva nainen lääkärillä

  Hedelmöityshoidot ja sertifikaatit

  Sertifikaatit luovat turvallisuutta

  Koeputkilapsi on aivan tavallinen lapsi, jonka on alkujaan hedelmöitetty hieman eri tavalla. Osaava henkilökunta varmistaa keinohedelmöityksen laadun ja erilaiset sertifikaatit ovat todisteita siitä, että henkilökunta on koulutettua.

  Hedelmöitysklinikoille voidaan olla myönnetty monenlaisia sertifikaatteja. Useat niistä ovat kansainvälisiä sertifikaatteja, joita voidaan myöntää klinikoille maasta riippumatta. Osa on taas sellaisia, joita myönnetään vain paikallisten terveysviranomaisten toimesta.

  Koeputkihedelmöitys tarvitsee onnistuakseen tarvittavan osaamisen ja teknologian. Hedelmöityksen onnistumisprosenttia voidaan parantaa sekä teknologialla että osaavalla henkilökunnalla. Kun vertailet klinikoita, kannattaa kiinnittää huomiota klinikan ja sen työntekijöiden sertifikaatteihin. Riippuen maasta sertifikaatit tai niiden puute saattaa kertoa paljonkin klinikan tasosta. Suomessa klinikoiden pitää olla ulkopuolisten järjestöjen hyväksymiä, mutta esimerkiksi Turkissa tätä ei välttämättä vaadita.

  Eshre logo