Palvelut

Yhdistämme klinikat ja apua tarvitsevat

Smiling doctor, ultrasound. The doctor performed an ultrasound.

Koeputkihedelmöitys

Koeputkihedelmöitys on toimenpide, jossa lapsi laitetaan alulle viemällä siittiösolut suoraan naisen kohtuun. Tähän päädytään monesti pitkän lapsettomuusjakson jälkeen. Meidän sivustomme kautta voit löytää kaikki tarpeisiisi sopivat klinikat, jotka suorittavat keinohedelmöityksiä. Kaikki suosittelemamme klinikat ovat aina turvallisia ja ammattitaitoisia.

Looking at ultrasound image

Hormonihoidot

Hormonihoitoja pariskunnille

Hormonihoidot auttavat pariskuntia silloin, kun lapsen saaminen luonnollisin menetelmin ei onnistu. Hormonihoidoissa naiseen ruiskutetaan hormoneja, jotta raskaaksi tuleminen voisi onnistua ilman keinohedelmöitystä.

Pregnant woman on ultrasound

Inseminaatio

Inseminaatio eli keinosiemennys on yleinen keino tulla raskaaksi. Sitä käyttävät niin pariskunnat kuin yksin lapsen hankkivat naiset. Siinä siittiöitä ruiskutetaan naisen kohtuonteloon juuri oikeaan aikaan kuukaudesta, jotta raskaaksi tulemisen prosentti olisi mahdollisimman suuri. Hoito voidaan toistaa 3-4 kertaa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva klinikka

Medics Posing in Clinic
  Asiakaspalautteet

  Asiakkailtamme saatu palaute

  Olen tyytyväinen tarjoamaanne palveluun. Löysin omiin tarpeisiini sopivan klinikan kauttanne ja päädyin koeputkihedelmöitykseen, joka onnistui täydellisesti. Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta. Olen ollut todella tyytyväinen ja voin suositella palvelua muillekin!
  Katja
  Koeputkihedelmöitys
  Kun lapsi olisi todella toivottu ja haluttu, mutta lasta ei vain kuulu, on tärkeää hakea apua ajoissa. Onneksi löysimme palvelunne ja saimme sitä kautta tietoa klinikasta, joka suorittaa inseminaatioita. Paljon kiitoksia!
  Sari ja Pekka
  Koeputkihedelmöitys
  Olimme mieheni kanssa kamppailleet jo pitkään lapsettomuuden kanssa, kunnes viimein aloimme pohtia hormonihoitojen mahdollisuutta. Onneksi löysimme teidän sivustonne ja saimme sitä kautta apua tämän ikävän ongelman kanssa. Olemme hyvin tyytyväisiä!
  Maija
  Hormonihoidot

  Ainoastaan luotettavia klinikoita

  Parhaat hedelmöitysklinikat

  Eshre logo