Koeputkihedelmöityksen hinta

Koeputkihedelmöitykset voivat olla hyvin kalliita. Niiden hinta alkaa tuhansista euroista, mutta kokonaishoitokulut voivat kasvaa joidenkin osalta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Löydä oikea klinikka meidän kauttamme

Täytä lomake tänään ja löydä tarpeisiisi sopiva klinikka

Hedelmöityshoitojen hinta voi olla huomattavasti edullisempi eri tarjouksia vertaillessa. Siksi suosittelemmekin täyttämään lomakkeemme oikean klinikan ja mahdollisimman edullisen hinnan löytymiseksi. Lomakkeen täyttäminen on nopeaa ja sen jälkeen saat itsellesi sopivan tarjouksen kauttamme luotettavalta klinikalta. Koeputkilapsi voi vaatia useamman yrityksen, ja hinta voi nousta kalliiksi.

Hedelmöityshoitojen hinta vaihtelee paljon eri klinikoiden välillä. On myös hyvä tiedostaa, että itse hoitojen lisäksi muutkin hoitoon liittyvät toimenpiteet voivat maksaa. Lapsettomuushoitojen hinta julkisella puolella voi olla hyvin erilainen kuin yksityisellä. Näiden kahden välillä on muitakin eroja. Julkisella puolella on paljon tiukemmat rajoitukset sille, kuka pääsee hoitoihin ja kuka taas ei. Yksityisellä puolella hoito arvioidaan täysin tapauskohtaisesti, eikä siellä ole yhtä tiukkaa ikärajaa.

On siis tärkeää ottaa selvää millaisia vaihtoehtoja, rajoituksia ja aikatauluja kellekin ja missäkin on saatavilla. Tarjouslomakkeemme ja sivustomme auttaa paljon tässä asiassa. Säästyt eri klinikoiden ja hintojen vertailemiselta ja suurelta vaivannäöltä täyttämällä valmiin lomakkeemme ja vastaanottamalla valmiin tarjouksen. Sinulle lähetetty tarjous voi myös säästää paljon rahaa.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Näin hedelmöityshoitojen hinnat näkyvät asiakkaiden palautteissa

  Sain sivuston kautta nopeasti loistavan tarjouksen, jonka avulla pääsin toteuttamaan mieheni kanssa pitkäaikaista unelmaani lapsen hankkimisesta. Tarjous oli selkeä ja siinä oli selkeästi eriteltyinä kaikki operaatioon kuuluvat palvelut ja niiden hinnat.
  Hanna
  Koeputkihedelmöitys Turkissa
  En olisi löytänyt itse yhtä hyvää tarjousta yhtä nopeasti. Sain lomakkeen lähettämisen jälkeen hyvin nopeasti loistavan tarjouksen laadukkaalta ja lähellä sijaitsevalta klinikalta. Suosittelen lomakkeen täyttämistä!
  Jenni
  Hormonihoito
  Täytin lomakkeen ja yllätyin kuinka nopeasti vastaus tuli. Sain paljon paremman tarjouksen kuin olin edes toivonut. Sivuston ansiosta pääsen toteuttamaan haaveeni lapsen hankkimisesta.
  Emilia
  Koeputkihedelmöitys Helsingissä

  Suosittelemme vain alan parhaita klinikoita

  Klinikat ovat erikoistuneet lapsettomuushoitoihin ja osaavat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla

  Lääkäri katsoo ultrakuvia
  Nainen ultrassa
  Nainen ultrassa

  Haaveiletko hedelmöityshoidoista?

  Nopeaa vertailua

  Hedelmöityshoitojen hinnat ovat tunnetusti kalliita. Moni joutuu maksamaan valtavan summan saadakseen apua suuren unelman täyttämiseen. Sekään ei välttämättä riitä, vaan joskus hoitoja on käytävä läpi useita. Se voi olla kallista lähes kenen taloudelle tahansa. Siksi on tärkeää vertailla niin klinikoiden hintoja kuin niiden laatua ja palvelujakin. Sivustomme auttaa tässä asiassa auttaen löytämään Suomen ja Turkin parhaat hedelmöitysklinikat.