Alkion siirto

Pakastetun alkion siirto turvallisesti ja edullisesti Turkissa

Pakastetun alkion siirto turvallisesti ja edullisesti Turkissa

Pakastealkion siirto on vaihtoehto silloin kun lapsen alulle saattaminen ei onnistu luonnollisin keinoin. Tällöin lapsettomuusklinikat Suomessa tai Turkissa voivat auttaa alkion siirrossa. Molemmat näistä maista tarjoavat laadukkaita klinikoita, mutta moni valitsee turkkilaisen klinikan Suomea edullisempien hintojen vuoksi.

Pakastetun alkion siirto voidaan toteuttaa joko naisen luonnollisessa kuukautiskierrossa tai hormonilääkkeillä tuetussa kuukautiskierrossa. Noin joka kolmas tällainen toimenpide johtaa raskauteen. Alkioita siirretään yleensä yksi. Muut hyvät alkiot voidaan pakastaa ja käyttää tarvittaessa myöhemmin. Alkioita voidaan säilyttää nestetyppisäiliöissä useiden vuosien ajan ja nykyään yli 90 prosenttia alkioista selviytyy säilytyksestä siirtokelpoisina.

Voit vertailla sivustomme kautta helposti erilaisia klinikoita ja niiden palveluja Turkissa ja Suomessa. Turkki on monessa suhteessa Suomea huomattavasti edullisempi maa, joten sen lapsettomuusklinikat kannattaa ottaa huomioon.

Varaa konsultaatio

Alkion siirto turvallisesti ja edullisesti

Kysy neuvoa tilanteeseesi ilmaiseksi

Voit ottaa meihin yhteyttä ilmaiseksi kysyäksesi lisää lapsettomuushoidoista ennen Turkkiin matkustamista. Annamme sinulle vastauksia kaikkiin kysymyksiisi, ja ohjaamme sinut parhaan klinikan puoleen. Klinikat tekevät myös tarvittavat tutkimukset ennen toimenpidettä. Ne voivat tarjota erilaisia palveluja tai tukea myös alkion siirron jälkeen. Klinikoiden tarjonta voi kuitenkin vaihdella eri klinikoiden välillä ja siksi on tärkeää vertailla eri klinikoita. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja arviota tilanteestasi ilmaiseksi ennen päätöksen tekemistä!

Kattavat tutkimukset ennen alkion siirtoa

Kattavat tutkimukset ennen alkion siirtoa

Klinikat toteuttavat alkion siirron ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka. Alkion siirron lisäksi klinikat suorittavat tarvittavat tutkimukset, jotta ne tietävät, sopiiko alkion siirto potilaalle tai mikä vaihtoehdoista olisi paras juuri kyseiselle potilaalle. Voit lukea lisää lapsettomuustutkimuksista sivustoltamme sekä eri lapsettomuusklinikoiden omilta sivustoilta. Lapsettomuustutkimuksia tehdään sekä naisille että miehille.

Varaa konsultaatio
Alkion siirto kokemuksia asiakkailta

Asiakkaiden palautteet

Valitsemani klinikan palvelu oli ensisoitosta alkaen ystävällistä ja ammattitaitoista. Minuun otettiin nopeasti yhteyttä ja sain heti vastauksen tärkeimpiin kysymyksiin. Tutkimukset ja alkion siirto tehtiin myös ammattitaitoisesti ja turvallisesti ystävällisen henkilökunnan toimesta.

Tarja
Alkion siirto

Turkin lapsettomuusklinikka, jonka valitsin, oli hyvin ammattitaitoinen ja viihtyisä paikka. Sain hyvin nopeasti ajan tutkimuksiin ja itse hoitoon. Olen erittäin tyytyväinen sivustonne klinikkasuositteluun sekä itse klinikkaan. Löysin sivustonne kautta nopeasti sopivan ja edullisen lapsettomuusklinikan.

Marja
Alkion siirto

Haaveilimme pitkään lapsesta, mutta rahatilanteemme ei ollut kovin hyvä. Löysimme sivustonne kautta edullisen, mutta turvallisen ja ammattitaitoisen klinikan. Pian olimmekin jo matkalla Turkkiin. Kaikki sujui hyvin ja odotamme nyt ensimmäistä lastamme.

Noora ja Antti
Alkion siirto

Olet koulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten käsissä

Alkion siirrot suoritetaan aina koulutettujen lääketieteen ammattilaisten toimessa laadukkailla lapsettomuusklinikoilla. Eri klinikoiden sivustoilta voi usein lukea tarkempia yksityiskohtia henkilökunnan koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Kaikki sivustomme suosittelemat lapsettomuusklinikat ovat laillisia, valvottuja ja turvallisia sairaaloita. Klinikoiden palveluissa on kuitenkin eroja, joten eri klinikoita kannattaa vertailla keskenään.

Moni on löytänyt sivustomme kautta edullisen lapsettomuusklinikan alkion siirtoa varten laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Yhdistämme sinut juuri sinulle parhaaseen hedelmöitysklinikkaan sekä parhaimpiin tarjouksiin. Voit saada sivustomme lomakkeen täyttämällä tarjouksia niin Suomen kuin Turkinkin laadukkailta klinikoilta. Voit siten vertailla klinikoita kätevästi ja nopeasti.

Lapsettomuusklinikat suorittavat erilaisia hoitoja. Pakastetun alkion siirto ei siis välttämättä kuulu jokaisen klinikan tarjontaan. Saat kauttamme tietoa klinikoiden toiminnoista ja tarjonnasta.

Pakastetun alkion siirto on turvallista Turkissa

Turvalliset ja lailliset lapsettomuusklinikat

Pakastetun alkion siirto on turvallista Turkissa

Koeputkilapsi on suuri päätös, jota tehtäessä on otettava huomioon esimerkiksi turvallisuusasiat. On tärkeää suorittaa alkion siirto vain itselleen sopivalla ja turvallisella klinikalla. Sivustomme auttaa sinua löytämään tällaiset klinikat!

Sivustoltamme löytyvät turkkilaiset klinikat ovat valvottuja ja hyvämaineisia klinikoita, joiden henkilökunta on erikoistunut koulutukseltaan ja työkokemukseltaan juuri lapsettomuushoitoihin. Olet siis turvallisissa käsissä!

Monien klinikoiden henkilökunnalla on esimerkiksi The European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) -sertifikaatti. Lisenssin saaminen vaatii aikaa, ammattitaitoa ja omistautumista. Alkion siirto esimerkiksi tämän sertifikaatin sisältäville klinikoilla onkin erittäin turvallista. Klinikoilla ja henkilökunnalla voi tietenkin olla muitakin sertifikaatteja, joista klinikka kertoo usein kattavasti omalla sivustollaan. Sertifikaatit voivat vaihdella klinikoittain.

Varaa konsultaatio