Inseminaatio

Inseminaatiohoito ratkaisuna lapsettomuuteen

Inseminaatiohoito ratkaisuna lapsettomuuteen

Inseminaatiohoito eli keinosiemennyshoito on yleisimpiä hedelmällisyyshoitoja. Se on sisäinen menetelmä, jossa kohdussa oleva munasolu hedelmöitetään keinotekoisesti. Hedelmöitys tapahtuu kehon sisäisesti, joten se muistuttaa paljon tavallisesti tapahtuvaa hedelmöitystä. Ensimmäinen inseminaatio on varmasti jännittävä hoitotoimenpide, mutta turhia paineita ei kannata ottaa, sillä yhdistämme sinut vain osaavaan klinikkaan.

Inseminaatiohoito tehdään vain sellaisilla klinikoilla, joille on myönnetty tarvittavat luvat. Meidän kauttamme löydät sellaiset klinikat, joissa sekä hoitohenkilökunta että klinikan käyttämä laitteisto ovat riittävän korkeatasoisia. Suomessa inseminaatioon liittyviä asioita säädetään kahdessa eri laissa: kudoslaissa ja hedelmöityshoitolaissa. Niiden avulla voidaan määritellä tarkasti ne standardit, joita keinosiemennyksessä tulee käyttää.

Varaa konsultaatio

Inseminaatio edullisesti yhdellä klinikoistamme

Kysy lisää asiantuntijoilta

Keinosiemennys kuuluu monien klinikoiden tarjoamiin palveluihin. Hinnat ovat luonnollisesti hyvin erilaisia, joten ennen ajan varaamista kannattaa pyytää kauttamme tarjousta. Voit tilata tarjouksen ilmaiseksi ja me otamme selville klinikoiden hintatason. Samalla kannattaa tiedustella, mitä kaikkea palvelupaketti pitää sisällään. Kotimaiset klinikat tarjoavat yleensä vain itse hoitotoimenpiteen, mutta lisäpalveluita kannattaa aina kysyä. Toisaalta matkustaminen Suomessa on helppoa ja hotellin varaaminen sujuu käden käänteessä, joten tältä osin klinikalle saapuminen on vaivatonta.

Saa tarjous 48 tunnin sisällä

Saa tarjous 48 tunnin sisällä

Meidän kauttamme Suomessa tehtävät keinosiemennykset ovat turvallisia, sillä osaava ja koulutettu henkilökunta osaa asiansa. Toimenpide on myös kohtalaisen yksinkertainen, joten siihen ei liity riskejä esimerkiksi äidin osalta. Jos haluaa lisätä mahdollisuuksia onnistumiseen, potilaalle voidaan määrätä hormonihoito. Tällöin kannattaa kuitenkin keskustella asiasta lääkärin kanssa, mikäli sinulla on esimerkiksi pitkäaikaissairauksia tai muita vastaavia.

Varaa konsultaatio
Inseminaatio kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Olimme yrittäneet lasta jo yli vuoden ja päätimme tehdä tarjouspyynnön sivuston kautta. Ensimmäisellä kerralla ei vielä tärpännyt, mutta toinen hoitokerta onnistui. Myöhemmin meille syntyi terve tyttövauva ja olemme nykyään onnellinen perhe.

Maija
Inseminaatio

Olimme jo luopuneet toivosta, sillä vauvaa ei vain kuulunut vuosien yrittämisenkään jälkeen. Vaikka ikääkin alkoi jo olemaan, raskaus onnistui useamman kerran yrittämiseen jälkeen. Klinikan tekemä työ oli kaikin puolin ammattitaitoista ja potilaan huomioon ottavaa.

Marjatta ja Seppo
Inseminaatio

Minulla on luonnostaan munasarjat heikossa kunnossa, mutta toinen toimii kohtalaisen hyvin. Olin epätoivoinen, mutta klinikan positiivinen ilmapiiri loi minuun uskoa. Nyt olen onnellinen poikalapsen äiti ja kaikki on paremmin kuin hyvin.

Katriina
Keinosiemennys

Hoidon vaiheet

Keinosiemennyksessä pyritään aina noudattamaan ihmisen luonnollista kiertoa. Munasolu pyritään hedelmöittämään aina kuukautiskierron mukaan, joten otollinen ajankohta on juuri ovulaation aikaan.

Paras lopputulos saadaan huolellisella valmistelulla ja toteutuksella. Jos siittiöiden istuttaminen ei onnistu luonnollisen kuukautiskierron mukaan, se voidaan aloittaa keinotekoisesti. Hormonihoidolla kuukautiset voidaan aloittaa milloin vain.

Kun munasolun irrotus tehdään hormonien avulla, miehen tulee luovuttaa siittiöt oikealla hetkellä. Näin saadaan varmistettua se, että ne ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa. Lopputulosta parantaa myös se, että siittiöt pestään ja niistä valitaan vain aktiivisimmat istutukseen. Näin ollen siittiöt ovat todella hyvälaatuisia ja virkeitä.

Inseminaatiohoito vaatii paljon valmisteluita onnistuakseen kunnolla. Lopputulokseen voi vaikuttaa valitsemalla hyvä klinikka sekä valmistautumalla toimenpiteeseen lääkärin neuvojen mukaan.

Inseminaatiohoito vaatii ammattitaitoa

Sertifikaatit ovat todiste osaamisesta

Inseminaatiohoito vaatii ammattitaitoa

Koeputkilapsi on vaativa tehtävä ja sitä varten klinikan henkilöstön on oltava huipputasoa. Sivustomme listoilla klinikoiden sertifikaatit kertovat siitä, että klinikka tai sen henkilökunta on käynyt läpi koulutuksia.

Tunnetuimpia sertifikaatteja lisääntymistieteen osalta on ESHRE:n myöntämä sertifikaatti. Sen saa suorittamalla noin vuoden kestävän koulutuksen, jonka aikana opiskelija saa tietoa hedelmöitykseen liittyen hyvin monipuolisesti.

Inseminaatio on toimenpide, johon kuuluu monenlaisia asioita aina biologiasta psykologiaan. Hoidon onnistumisen kannalta on keskeistä, että henkilökunnalla on mahdollisimman paljon tietoa asiaan liittyen. Tästä syystä sekä kansainväliset että paikalliset sertifikaatit ovat tärkeitä, sillä ne todistavat klinikan osaamistasosta jollakin tietyllä sektorilla. Klinikkaa valittaessa kannattaa aina läpi käydä ne sertifikaatit, jotka sille on myönnetty.

Varaa konsultaatio